[vc_row][vc_column][vc_column_text css=».vc_custom_1616758263179{margin-bottom: 0px !important;}»]

Søtstoff vs sukker

>> Her finner du guiden til de mest populære lavkarbo søtstoffene med bruksområder, innhold, forskning og annen info.

Har du noen gang startet på et bakeprosjekt, for så å oppdage at du har et annet søtstoff enn det som er brukt i oppskriften?

Da må du finne ut hvor søtt ditt søtstoff er sammenlignet med det i oppskriften. Det må googles og regnes. Det slipper du nå.

Vi har laget en oversikt over de vanligste søtstoffene og hvor søte de er i forhold til sukker, slik at du raskt kan finne ut av dette. Savner du et søtstoff i tabellen så gi oss gjerne beskjed. Håper denne er til hjelp.

Hvor søtt er søtstoffet sammenlignet med sukker:

SøtstoffSukker
Allulose
70% så søtt som sukker
Erytritol70% så søtt som sukker
Finesse bakesukker200% (dobbelt så søtt som sukker)
Maltitol90% så søtt som sukker
Munkfrukt-esktrakt (produkter med munkfrukt/mogrosider)Ca 150-200 ganger så søtt
Stevia (steviol glykosider)200-300 ganger så søtt
Sukrin70% så søtt som sukker
Sukrin:1100% (like søtt som sukker)
Sukrinmelis100% (like søtt som sukker)
Sukrin gold100% (like søtt som sukker)
Sukrin +200% (dobbelt så søtt som sukker)
Sukrinsirup (alle)100% (like søtt som sukker)
Tagatesse (inkl. Monster)200% (dobbelt så søtt som sukker)
Dambert Tagatesse100% (like søtt som sukker)
Tagatose92% så søtt som sukker
Yaconsirup
Vanligvis ca 70% så søtt
Sukralose600 ganger så søtt som sukker

De fleste søtstoffprodukter kan kjøpes hos tights.no[/vc_column_text][vc_column_text css=».vc_custom_1612286803076{margin-bottom: 0px !important;padding-top: 50px !important;}»]

Andre artikler om søtstoffer

[/vc_column_text][vc_basic_grid post_type=»post» max_items=»-1″ style=»lazy» items_per_page=»3″ element_width=»12″ item=»5005″ grid_id=»vc_gid:1616758228469-0e03af30-3271-5″ taxonomies=»191″][/vc_column][/vc_row]