Sjokoladeknekk med deilig smak av appelsin, perfekt påskegodt!

Innlegget kan inneholde reklamelinker.

Lavkarbo sjokoladeknekk er skikkelig godt og er det enkelt å variere på smak. Prøv for eksempel med hvit eller mørk sjokolade og med andre nøtter og frysetørket bringebær eller andre typer frukt eller bær. Litt havsalt på toppen gjør det lille ekstra.

Lavkarbo sjokoladeknekk

Er du glad i konfekt, da finner du mange gode lavkarbo konfektbiter her:

Lavkarbo peanøttkonfekt, lavkarbo sjokolade med appelsinkrem, lavkarbo sjokoladenøtt og lavkarbo suksesskonfekt.

Lavkarbo sjokoladeknekk




Lavkarbo sjokoladeknekk

Lavkarbo sjokoladeknekk med hasselnøtt- og appelsinsmak

Serveringer 1 batch (1 batch gir 20 biter)
Allergener
Melk
Nøtter

Logg inn for å se næringsinnhold og allergener
Tidsbruk: 10 minutter

Ingredienser

  • 85 g sjokolade uten sukker
  • 25 g hasselnøtt
  • 1 ss raspet appelsinskall
  • Flaksalt

Fremgangsmåte

  • Smelt sjokolade over vannbad. Bland inn hakket hasselnøtt og raspet appelsinskall. Husk å vaske appelsinen før du rasper av skallet.
  • Hell massen på et bakepapir. Strø over litt flaksalt og sett til kjøling.
  • Knekk opp og nyt.
Kalorier : 28kcal | Karbohydrater : 0,6g | Protein : 0,5g | Fett : 2,4g

Logg inn for å se næringsinnhold og allergener

omhelse.no