Innlegget kan inneholde reklamelinker.
[vc_row][vc_column][vc_column_text css=».vc_custom_1619101011059{margin-bottom: 0px !important;}»]
Lavkarbo sitrusdressing, syrlig og frisk dressing!
Er du på utgikk etter en syrlig og smaksrik dressing, som er enkel å lage? Vi har oppskriften til deg. Lavkarbo sitrusdressing passer til både kjøtt og fisk. Dressingen er også perfekt som base i coleslaw. Kutt opp ønsket mengde kål og bland inn i dressingen, og du har perfekt tilbehør til for eksempel grillmat.
Vi har brukt dressingen på en nydelig lavkarbo ceviche, og syntes at den kombinasjonen var perfekt. Ceviche er fisk kokt i sitrussaft, som kan minne litt om sushi i konsistens. Oppskrift til lavkarbo ceviche finner du her.
Ønsker du inspirasjon til andre lavkarbo fiskemiddager? Du finner mange mange gode fiskeoppskrifter her.[/vc_column_text][mk_image src=»https://staging.omhelse.no/wp-content/uploads/2021/04/lavkarbo-sitrusdressing-9-scaled.jpg» image_size=»full» frame_style=»rounded»][mk_gallery images=»20358,20361″ column=»2″ image_size=»full» frame_style=»rounded»][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text css=».vc_custom_1627910257414{margin-bottom: 0px !important;}»]
OPPSKRIFT PÅ LAVKARBO SITRUSDRESSING
Logg inn for å se næringsinnhold og allergener
Ingredienser
- 1 sitron skall og saft
- 300 gram creme fraiche
- 0.5 ts salt
- 2 ts Sukrinmelis
- 0.5 ts ingefær raspet
- 1 ts glutenfri soyasaus
Fremgangsmåte
- Vask sitronen før du river av skallet fra ca. halve sitronen. Press ut saften og bland skall og saft med de andre ingrediensene i en bolle.
- Sett sitrusdressingen i kjøleskap i minimum 15 minutter, slik at smakene trekker ut.
Logg inn for å se næringsinnhold og allergener
omhelse.no
Tips
[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]

Leave A Comment