Innlegget kan inneholde reklamelinker.

[vc_row css=».vc_custom_1580165726449{padding-bottom: 25px !important;}»][vc_column][vc_column_text css=».vc_custom_1615989694144{margin-bottom: 0px !important;}»]

Lavkarbo salte kjeks

Lavkarbo salte kjeks, passer perfekt til din favoritt ost. Disse kjeksene har en god og salt smak.

Sesammel er fint å bruke for å fjerne mandelsmaken i kjeksene. Dersom du ikke ønsker å bruke sesammel, kan du droppe dette og erstatte det med lik mengde mandelmel. Dersom du gjør det trenger du bare eggehvite fra to egg. Deigen er enkel å jobbe med og du kan fint forme kjeksene i hendene. Dersom du ønsker en helt rundt for på kjeksen kan du bruke en liten rundt pepperkakeform til å forme kjeksene med.

Vi har også oppskrift til lavkarbo knekkebrød, som du finner oppskrift til her. Ønsker du oppskrift til lavkarbo Ritz kjeks, finner du det her.

Trenger du tips til andre lavkarbo frokostretter finner du flere oppskrifter her.[/vc_column_text][mk_image src=»https://staging.omhelse.no/wp-content/uploads/2020/04/lavkarbo-salte-kjeks-2.jpg» image_size=»large» lightbox=»true» frame_style=»rounded» title=»Lavkarbo salte kjeks!» caption_location=»outside-image» align=»center»][vc_column_text css=».vc_custom_1700593273940{margin-bottom: 0px !important;}»]




Lavkarbo salte kjeks

Lavkarbo salte kjeks

Serveringer 1 bakebrett (1 bakebrett gir ca. 15 kjeks)
Allergener
Egg
Nøtter
Sesamfrø

Logg inn for å se næringsinnhold og allergener
Tidsbruk: 30 minutter

Ingredienser

  • 3 egg bare eggehviten
  • 0,5 dl sesammel
  • 1,5 dl mandelmel (ikke fettredusert)
  • 3 ss sesamfrø
  • 2 ss fiberhusk
  • 1 ts salt
  • Flaksalt
  • Olivenolje

Fremgangsmåte

  • Sett stekeovnen på over- og undervarme på 180 grader.
  • Bland eggehvite, sesammel, mandelmel, sesamfrø, fiberhusk og salt i en bakebolle. Du blander dette enkelt sammen med en slikkepott.
  • Dekk et bakebrett med bakepapir.
  • Fukt hendene og rull sammen ca. 15 like kuler som du legger på bakebrettet.
  • Trykk kulene flate med hendene. Lag de så flate som du ønsker at kjeksen skal være.
  • Pensle kjeksene med olivenolje før du strør over litt flaksalt.
  • Stekes på midterste rille i 10-15 minutter. Kjenn om kjeksene er harde, før du tar de ut av ovnen. Når de er harde er de ferdig. Avkjøles på rist.
Kalorier : 98kcal | Karbohydrater : 1g | Protein : 4g | Fett : 8g

Logg inn for å se næringsinnhold og allergener

omhelse.no

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]