Nydelig dessert til enhver lakriselsker!

Innlegget kan inneholde reklamelinker.

Lavkarbo lakriskrem er en deilig dessert med smak av lakris. Denne desserten lager du på bare fem minutter og den kan spises med en gang den er klar.

Vi har brukt lakrisrotpulver for å få frem en skikkelig god lakrissmak. Du kan også bruke anis for en enda sterkere lakrissmak. Prøv også å strø litt flaksalt på toppen av desserten for å få smaken av salt lakris.

Lavkarbo lakriskrem

Du kan også helle over en bærsaus av for eksempel bringebær, eller andre bær du foretrekker. Ferske bær kan også serveres på toppen, dersom du ønsker det.

Du finner mange andre lavkarbo dessertoppskrifter her.




Lavkarbo lakriskrem

OPPSKRIFT PÅ LAVKARBO LAKRISKREM

Serveringer 4 porsjoner
Allergener
Melk

Logg inn for å se næringsinnhold og allergener
Tidsbruk: 5 minutter

Ingredienser

  • 4 dl kremfløte
  • 5 ss Finesse bakesukker
  • 2.5 ss lakrisrotpulver

Toppingforslag

  • Lakrisrotpulver
  • Flaksalt
  • Bringebær
  • Anis

Fremgangsmåte

  • Pisk kremfløte, søtning og lakrisrotpulver til luftig krem.
  • Hell blandingen i en sprøytepose og dander i serveringsskåler.
  • Topp med lakrisrotpulver og for eksempel flaksalt, bringebær og anis.
Kalorier : 387kcal | Karbohydrater : 5,8g | Protein : 2,8g | Fett : 37,1g

Logg inn for å se næringsinnhold og allergener

omhelse.no