Innlegget kan inneholde reklamelinker.
[vc_row css=».vc_custom_1580236224865{padding-bottom: 25px !important;}» id=»1″][vc_column][vc_column_text el_class=»1″ css=».vc_custom_1619129065372{margin-bottom: 0px !important;padding-bottom: 25px !important;}»]
Lavkarbo knekkebrød, sprø og god oppskrift!
Lavkarbo knekkebrød er noe som mange savner når de går over til en lavkarbo livsstil. Men du trenger absolutt ikke å savne knekkebrød. Her har vi en supergod og enkel oppskrift, som alle vil kunne klare å lage.
Du kan gjerne prøve deg frem med andre frø. Så lenge du holder deg til en frømengde på 5 dl, vil det ikke ha noe å si for røren om du endrer på frøkombinasjonen. Her er det smak og behag som blir styrende.
Lavkarbo knekkebrød oppbevarer du i en lukket boks på kjøkkenbenken i opp til en måned. Det er uansett høyst sannsynlig at du ikke klare å oppbevare de så lenge, før de blir spist opp.
Server lavkarbo knekkebrød sammen med ditt favorittpålegg.
Ønsker du andre lavkarbo oppskrifter finner du det her.[/vc_column_text][mk_gallery images=»25847″ column=»1″ image_size=»large» frame_style=»rounded» disable_title=»true»][vc_column_text css=».vc_custom_1718639017257{margin-bottom: 0px !important;}»]
Lavkarbo knekkebrød (glutenfritt)
Logg inn for å se næringsinnhold og allergener
Ingredienser
- 3 egg
- 3 dl sesamfrø
- 1 dl linfrø
- 1 dl solsikkekjerner
- 75 g revet ost (kan utelates)
- 0.5 ts salt
Fremgangsmåte
- Sett stekeovnen på over- og undervarme på 220 grader.
- Bland alle ingrediensene i en bakebolle.
- Bre blandingen utover et bakebrett med bakepapir. Bruk en slikkepott til å få en jevn og fin spredning av røren.
- Stekes på midterste rille i 15 minutter. Følg med, så de ikke svir seg.
- Kutt knekkebrødene med et pizzahjul med en gang du tar bakebrettet ut av ovnen. Kutt de i den størrelsen du ønsker.
- La knekkebrødene avkjøle seg på rist. Når de er avkjølt kan de oppbevares i en boks på kjøkkenbenken.
Logg inn for å se næringsinnhold og allergener
omhelse.no
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]
