Fyldig og smaksrik hjemmelaget bretagnesaus!

Bretagnesaus passer til det meste. Prøv den gjerne til vår oppskrift på lavkarbo kyllingtallerken. Du finner oppskriften her.

Vi har brukt rød pesto for å få frem den gode bretagnesmaken. Sausen er også glutenfri.

Du kan velge om du vil lage sausen med fullfett kokosmelk eller kremfløte. Din foretrukne plantefløte, Gryr, Alpro etc, fungerer også.

Lavkarbo kyllingtallerken med bretagnesaus

Lavkarbo kyllingtallerken med bretagnesaus

Er du på utkikk etter andre lavkarbo oppskrifter finner du mange flere oppskrifter her.




Lavkarbo kyllingtallerken med bretagnesaus

Lavkarbo bretagnesaus

Serveringer 5 porsjoner
Allergener
Egg
Melk
Nøtter
Soya

Logg inn for å se næringsinnhold og allergener
Tidsbruk: 30 minutter

Ingredienser

  • 4 dl kremfløte evt. fullfett kokosmelk eller plantefløte
  • 2 ts kyllingfond
  • 2 ts rød pesto
  • 2 ts glutenfri soyasaus
  • 1 ts paprikapulver
  • Salt og pepper

Fremgangsmåte

  • Bland alle ingrediensene i en kjele. Kok opp og la koke i 20 minutter, til sausen tykner.
Kalorier : 129kcal | Karbohydrater : 1,2g | Protein : 2g | Fett : 12g

Logg inn for å se næringsinnhold og allergener

omhelse.no