Innlegget kan inneholde reklamelinker.

[vc_row css=».vc_custom_1580165726449{padding-bottom: 25px !important;}»][vc_column][vc_column_text css=».vc_custom_1699603743658{margin-bottom: 0px !important;}»]

Hjemmelaget kebabdressing

Kebabdressing passer perfekt til lavkarbo kebab i pannebrød. Kebabdressing kan også serveres til en god salat, på hamburgeren eller på pizzaen.

Når du lager hjemmelaget dressing har du full kontroll på ingrediensene og kan unngå unødvendige tilsetningsstoffer som brukes i kjøpt dressing.

Ønsker du sterk kebabdressing kan du erstatte 1 ss ketchup med ca. 1 ts sambal olek, eller en god klype chilipulver.

Denne dressingen er enkel å lage også smaker den skikkelig godt.

Ønsker du tips til andre lavkarbo oppskrifter finner du det her. [/vc_column_text][vc_column_text css=».vc_custom_1699603493434{margin-bottom: 0px !important;}»]




Lavkarbo kebabdressing

Hjemmelaget kebabdressing

Serveringer 4 porsjoner
Allergener
Egg
Melk

Logg inn for å se næringsinnhold og allergener
Tidsbruk: 15 minutter

Ingredienser

  • 1 hvitløksfedd
  • 1 ts raspet ingefær
  • 150 g gresk yoghurt (evt. seterrømme)
  • 75 g majones
  • 2 ss ketchup uten sukker
  • 1 ss Sukkr gull (evt. Sukrin gold)
  • 1 ts spisskummen
  • 0,5 ts røykt paprikapulver
  • 0,5 ts salt

Fremgangsmåte

  • Rasp hvitløk og ingefær ved hjelp av et rivjern.
  • Bland alle ingrediensene godt sammen i en skål.
  • Sett dressingen i kjøleskap, og la stå i minst 30 min.
Servering : 1 porsjon | Kalorier : 160kcal | Karbohydrater : 2,5g | Protein : 3g | Fett : 15g

Logg inn for å se næringsinnhold og allergener

omhelse.no

Tips

Kebabdressing passer godt til lavkarbo kebab, som du finner oppskrift til her eller til lavkarbo pizza, som du finner oppskrift til her.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]