[vc_row css=».vc_custom_1580165726449{padding-bottom: 25px !important;}»][vc_column][vc_column_text css=».vc_custom_1720780834937{margin-bottom: 0px !important;}»]

Fathead pizzabunn, digg og enkel oppskrift!

Fathead pizzabunn er en ofte brukt lavkarbo pizzaoppskrift. Bunnen er enkel å få til, og du kan holde den i hånden som en vanlig pizza. Samtidig inneholder bunnen få karbohydrater og passer dermed perfekt som keto helgemat.

Du finner flere varianter at fathead pizza på nettsiden. Vi tenkte vi kunne legge ut kun oppskrift på bunnen, slik at du kan lage akkurat den pizzaen du selv foretrekker. Fathead pizabunn passer med alle typer fyll!

Scroller du ned på denne siden finner du noen av våre favorittoppskrifter på fathead og andre lavkarbo pizzaer. Enjoy!

Fathead pizzabunn

Fathead pizzabunn passer til alle typer fyll. Her med Serrano skinke.

[/vc_column_text][vc_column_text css=».vc_custom_1720783631259{margin-bottom: 0px !important;}»]




Fathead pizzabunn

Fathead pizzabunn - grunnoppskrift

Serveringer 1 pizza (1 pizza er beregnet til 2 personer)
Allergener
Egg
Melk
Nøtter

Logg inn for å se næringsinnhold og allergener
Tidsbruk: 30 minutter

Ingredienser

  • 50 g Philadelphia ost
  • 150 g revet mozzarella
  • 1 egg
  • 2 dl mandelmel (ikke fettredusert)
  • 1 klype salt evt. annet krydder etter ønske. For eksempel pizzakrydder.

Fremgangsmåte

  • Sett stekeovnen på over- og undervarme på 220 grader.
  • Philadelphia ost og revet ost skal smeltes sammen. Du kan enten gjøre dette i en kjele eller i mikrobølgeovn.
  • Bruker du mikro legger du osten i en bolle og setter på maks varme i ett. Ta ut blandingen og rør godt. Sett inn igjen i ytterligere 30 sekunder. Når all osten er flytende er den klar.
  • Bruker du kjele blander du osten og varmer den opp på medium temperatur mens du rører. Når osten er smeltet er den klar.
  • Bland alle ingrediensene godt sammen med en miksmaster i en bakebolle. Tilsett litt ekstra mandelmel dersom deigen er klissete.
  • Kjevle deigen mellom to bakepapir. Fjern forsiktig bakepapiret når du har fått en jevn og tynn bunn. Stikk hull i bunnen med en gaffel, slik at den ikke blåser seg opp når den stekes.
  • Stek midt i stekeovnen i 8-10 minutter, til den er gyllen. Følg med underveis.
  • La bunnen hvile i 5 minutter før du legger over pizzafyll.
  • Topp med ønsket topping og stek i 12 minutter, til osten er gyllen.
Servering : 1 porsjon | Kalorier : 939kcal | Karbohydrater : 7,1g | Protein : 45g | Fett : 79g

Logg inn for å se næringsinnhold og allergener

omhelse.no

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css=».vc_custom_1602180271041{padding-top: 50px !important;padding-bottom: 50px !important;}»][vc_column][vc_column_text css=».vc_custom_1598191720188{margin-bottom: 0px !important;padding-top: 50px !important;}»]

Lavkarbo pizza oppskrifter

[/vc_column_text][vc_basic_grid post_type=»post» max_items=»-1″ element_width=»6″ item=»7092″ grid_id=»vc_gid:1720783076808-89602973-e591-6″ taxonomies=»155″][/vc_column][/vc_row]