Lavkarbo lys brownie (eller blondie som det også heter)

Innlegget kan inneholde reklamelinker.

Dette er kanskje den saftigste kaken du kommer til å smake! Den smelter i munnen og smaker deilig av mandler, pekannøtter og sjokolade. Vi har tilsatt hakkede pekannøtter og hakket sukkerfri sjokolade, for å gi ekstra krønsj i kaken.

Lavkarbo blondie

Lag lavkarbo kjeks av samme oppskrift

Denne oppskriften oppstod da vi i utgangspunktet planla å lage kjeks. Vi fant da ut at røren passet like godt som kakerøre og stekte hele røren i en brødform. Vi fikk da denne superdigge lyse brownien.

Tilsett gjerne sjokoladepulver dersom du ønsker å lage tradisjonell brownie med sjokoladesmak.

Du finner oppskrift på lavkarbo blondie cookies her.

Lavkarbo blondie

Finn mange flere lavkarbo kakeoppskrifter her.




Lavkarbo blondie

Lavkarbo blondie - lys brownie

Serveringer 1 brødform (1 brødform gir ca. 10 kakestykker)
Allergener
Egg
Melk
Nøtter

Logg inn for å se næringsinnhold og allergener
Tidsbruk: 45 minutter

Utstyr

  • Liten brødform

Ingredienser

  • 40 g sjokolade uten sukker
  • 40 g pekannøtt
  • 250 g mandelmel (ikke fettredusert)
  • 100 g smeltet meierismør
  • 60 g Finesse bakesukker
  • 50 g SukrinSirup caramel (evt. mapel eller gold)
  • 2 egg
  • 1 ts bakepulver
  • 0.5 ts vaniljepulver
  • 1 klype salt

Fremgangsmåte

  • Sett stekeovnen på over- og undervarme på 175 grader.
  • Grovhakk sukkerfri sjokolade og pekannøtter.
  • Bland sammen alle ingrediensene i en bolle til en fast deig.
  • Dekk en liten brødform med bakepapir og trykk deigen jevnt ned i formen.
  • Stek på midterste rille i ovnen i 25-30 minutter. Den skal være lett gylden når den tas ut.
  • Avkjøl kaken før du skjærer i den.
Servering : 1 kakestykke | Kalorier : 307kcal | Karbohydrater : 2,3g | Protein : 7,9g | Fett : 27,2g

Logg inn for å se næringsinnhold og allergener

omhelse.no