Lavkarbo tunfiskpålegg, perfekt på lavkarbo brødmat eller som tilbehør til for eksempel omelett!

Lavkarbo tunfiskpålegg er et smaksrik og proteinrikt pålegg du blander sammen på noen få minutter. Hermetisk tunfisk er en billig råvare med mange bruksområder. Fisken kan brukes i påleggssalater, på pizza, i fiskegryter, som topping på omelett og lignende.

Du kan enkelt variere smaken på denne salaten. Prøv for eksempel med lime, koriander og ingefær. Eller med karri og gurkemeier.

Tunfisk inneholder 0 gram karbohydrater, 25 gram proteiner og 0.5 gram fett. Fisken er mager og inneholder 107 kalorier per 100 gram.

Prøv gjerne denne digge tunfisksalaten i lavkarbo eggewraps, som du finner oppskrift til her.

Lavkarbo tunfiskpålegg

Er du glad i påleggssalater vil du kanskje også like vår oppskrift på lavkarbo påleggssalat – kylling i karri, som du finner her.

Ta gjerne en titt på våre andre lavkarbo oppskrifter, som du finner her.




Lavkarbo tunfiskpålegg

Lavkarbo tunfiskpålegg

Serveringer 4 porsjoner
Allergener
Fisk
Melk

Logg inn for å se næringsinnhold og allergener
Tidsbruk: 5 minutter

Ingredienser

  • 170 g hermetisk tunfisk i vann
  • 0,5 sjalottløk finhakket
  • 4 stk. oliven finhakket
  • 100 g seterrømme (evt. majones)
  • 20 g tomatpuré
  • 0,5 stk. sitron, saften
  • 1 krm paprikapulver
  • Salt og pepper

Fremgangsmåte

  • Hell av vannet fra tunfisken og bland fisken med de andre ingrediensene.
  • Server på brødmat, wraps eller for eksempel som topping på omelett.
Kalorier : 104kcal | Karbohydrater : 2g | Protein : 11g | Fett : 6g

Logg inn for å se næringsinnhold og allergener

omhelse.no

Tips

Prøv gjerne dette tunfiskpålegget i lavkarbo eggewrap, som du finner oppskrift til her