Innlegget kan inneholde reklamelinker.

[vc_row css=».vc_custom_1604869491872{padding-bottom: 50px !important;background-color: #ffffff !important;}»][vc_column][vc_column_text css=».vc_custom_1627902907939{margin-bottom: 0px !important;}»]

Endelig har vi en perfekt grunndeig til fritering!

Lavkarbo grunndeig til fritering er en deig vi har jobber mye med for å perfeksjonere.

Vi har brukt deigen til fritering av lavkarbo dumplings og vårruller og til steking av piroger i ovnen. Tre vellykkede prosjekter.

Du finner alle oppskriftene her:

>Lavkarbo fritert dumplings

>Lavkarbo vårruller

>Lavkarbo piroger

Ønsker du inspirasjon til andre lavkarbo middager, finner du mange flere oppskrifter her.[/vc_column_text][mk_gallery images=»20721,20714,20709″ image_size=»full» frame_style=»rounded»][vc_column_text css=».vc_custom_1636661215994{margin-bottom: 0px !important;padding-bottom: -20px !important;}»]




Lavkarbo grunndeig

OPPSKRIFT PÅ LAVKARBO GRUNNDEIG - VÅRRULLER, DUMPLINGS, PIROGER

Serveringer 1 deig (næringsinnhold er oppgitt om deigen deles i 12)
Allergener
Egg
Nøtter
Sulfitter

Logg inn for å se næringsinnhold og allergener
Tidsbruk: 30 minutter

Ingredienser

  • 80 g mandelmel ikke fettredusert
  • 30 g kokosmel (fettredusert) ikke kokosmasse
  • 70 g havrefiber
  • 2 ts xanthan gum
  • 1 ts bakepulver
  • 0.5 ts salt
  • 2 egg
  • 2 ss eplesidereddik
  • 2 dl væske (egg og vann)

Fremgangsmåte

  • Bland de tørre ingrediensene godt sammen i en bakebolle.
  • Knekk egg i et litermål og tilsett vann til angitt total mengde.
  • Bland det våte og det tørre sammen. Kna til en fast deig.
  • Legg deigen i en plastpose eller dekk den med plastfolie. Legg i kjøleskap i 20 minutter før du begynner å jobbe med deigen.
Kalorier : 60kcal | Karbohydrater : 1,1g | Protein : 4,1g | Fett : 3g

Logg inn for å se næringsinnhold og allergener

omhelse.no

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]